sleutel met telefoonnummer
1 sleutel voor verschillende deuren.
1 sleutel voor verschillende deuren. Wilrijk Berchem Mortsel Hoboken Aartselaar Edegem Hove Boechout Antwerpen Hemiksem Boom-Niel-Deurne-Merksem. Bijmaken van sleutels. Afdekplaten voor keldergaten. op bestaande deur. Slotenmaker Antwerpen Rob doet alles op slot! Veiligheid voor alles: ziedaar het letterlijke motto van Sloten Rob in Wilrijk.
MC Condor sleutel.
De volgende dag leverbaar.; Keuze uit de ouderwetse snijsleutel en de keersleutel. Kiest u voor de MC matrix cilinders dan kunt u kiezen tussen gekleurde sleutels en metalen sleutel. De MC color pro sloten zijn altijd voorzien van verschillende kleuren.
Sleutel vast in het slot.
Hebt u zich buitengesloten, is er bij u ingebroken of is uw sleutel afgebroken in het slot? Onze gespecialiseerde slotenmakers zijn binnen 20 minuten aanwezig om uw problemen met het slot te op te lossen. Slotenmaker Tolhuis werkt snel en vakkundig.
Let op: bel geen telefoonnummers op gevonden autosleutels: Archief Flitsservice.nl.
Indien je een autosleutel vindt met een telefoonnummer op het label, kan dit mogelijk oplichting zijn. Bel het nummer niet, maar breng de sleutel naar de politie. In de directe omgeving werd er al een mail over de oplichting verspreid.
sleutel amsterdam
De Hoax-Wijzer Ze zijn terug van weggeweest: de sleutels. Facebook.
Ze zijn terug van weggeweest: de sleutels met een telefoonnummer aan, je vindt er een dozijn van op elke hoek van de straat. Of toch niet, het gaat hier om een hoax die waarschuwt voor een wel heel erg onpraktische oplichtingsmethode. HOAX: Telefoonnummer aan sleutel De Hoax-Wijzer.
beveiligingscamera set
Nieuwe oplichterstruc: Gevonden sleutel AlmeloNieuws.
De nieuwste truc is een huissleutel met een label op straat neerleggen. Op het label staat een telefoonnummer en de eerlijke vinder denkt al gauw; Ik zal dat nummer even bellen om te vertellen dat ik die sleutel gevonden heb.
fakro
Autosleutels.info is de specialist in autosleutels van alle automerken.
Mocht uw model er niet tussen zitten, neem contact met ons op en we kijken wat we voor u kunnen betekenen. De waardering van www.autosleutels.info bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.0 / 10 gebaseerd op 665 reviews. Copyright WVO Trading KVK nummer: 08021621.
bouwkundige keuring
VirusAlert, de Nederlandstalige bron voor informatie over computervirussen. De ideale aanvulling op antivirussoftware. Dagelijks informatie over computervirussen, security en hoax-berichten. In het ge
De inhoud van het bericht luidt.: Gisteren heb ik een autosleutel gevonden bij mij op straat, met een kaartje met een telefoon nummer erop. Mijn eerste gedachte was, die heeft iemand verloren, maar bij ons op straat heeft nog iemand zoân sleutel met telefoonnummer gevonden.
HOAX: Telefoonnummer aan sleutel De Hoax-Wijzer.
HOAX: Telefoonnummer aan sleutel. De Hoax-Wijzer 20/12/2013 Update: 19/02/2016. Momenteel circuleert er een waarschuwing voor gevonden sleutels waar een label met telefoonnummer aan zou hangen. Dit zou het werk zijn van een bende, die geld zou verdienen telkens iemand dat telefoonnummer belt.
Neem contact op Autosleutel.nl.
Laat links bovenaan je telefoonnummer achter en wij bellen jou. Welke autosleutel heb ik nodig? Indien je twijfelt welke autosleutel je dient te bestellen stuur dan een e-mail naar info@auto-sleutel.nl met daarin.: Foto van je huidige autosleutelbehuizing. Kenteken of merk en model Op deze manier zijn we er zeker van dat we het juiste model adviseren. Adres: wij hebben geen bezoekadres. 2912CL Nieuwerkerk aan den IJssel. Vragen over uw bestelling? Houdt uw bestelnummer bij de hand. 31 852 735 232. Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 0900: uur en 1800: uur en op zaterdag tussen 0900: uur en 1800: uur. Uw e-mail adres.: Voer de onderstaande code in.: Autosleutel.nl is een onderdeel van Solutix. Solutix exploiteert diverse webshops in diverse branches. Autosleutel.nl levert kwalitatieve autosleutels, sleutelbehuizingen, klapsleutels, sleutelbaarden, toebehoren en accessoires tegen een scherpe prijs. Levertijd en verzendmethode. Retouren en defecten. Bestelproces in 6 stappen. Defect bij levering. Peugeot sleutel advies.

Contacteer ons